27.6.07

LA CRUA REALITAT



Hi ha coses que més val assumir:

a l'altre banda no hi ha res...

20.6.07

DIA DEL REFUGIAT

El 20 de juny de cada any es celebra arreu del món el Dia del Refugiat.. En aquest sisè aniversari milers d'organitzacions en centenars de països s'uniran per a fer notar no només les dures proves per les quals passen els refugiats i les causes del seu exili, sinó també la seva determinació i voluntat per a sobreviure i les contribucions que fan a les seves comunitats d'acollida.
La intolerància que freqüentment és l'arrel dels desplaçaments interns i dels fluxos de refugiats, està també present en alguns dels països als quals els refugiats arriben. En comptes de trobar comprensió, moltes vegades es troben amb sentiments de desconfiança o menyspreu.
En el Dia Mundial del Refugiat, no ens oblidem que, tal vegada, un dia, nosaltres ens podríem veure en la necessitat de colpejar la porta d'un estranger esperant trobar un sostre segur i afable. Hem d'oferir als refugiats la mateixa acollida que volguéssim rebre si estiguéssim en el seu lloc.

ACNUR

15.6.07

TAULA RESERVADA


D'acord!! et reservo la taula...i seré el teu menú complet.

M'HE DE DESFOGAR!

Ja hi torno a ser. Encara no m'he recuperat (econòmicament) de la ultima reparació del cotxe, que ja torno a estar igual: sense cotxe, i pendent d'una bona factura.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!

4.6.07

DILLUNS

El pas cap a la setmana laboral hauria de ser menys traumàtic. Els dilluns hauriem de poder dormir fins les 11 (almenys!).

...tinc molta son...